ERZURUM / AZİZİYE - Aziziye Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HENTBOL TURNUVASI

10 KASIM ON'SUZ KASIM

Kas

Okulumuzda 100.Yıl Kutlamalarını Öğrenci ve Öğretmenlerimizle birlikte çoşkulu bir şekilde  yaptık.

Nis

Seraların yapılmasını beklemeden fide üretimine başladık. Okulumuz tarım alanı 10.sınıf öğrencileri ders öğretmenimiz Dr.Öğr.Üyesi Raziye KUL eşliğinde 2300 sebze-meyve fide üretimine başladı. Okulumuzda ki 3 dönümlük uygulama alanında kullanacağımız fidelerin dikimi ile birlikte okulumuz sebze üretiminede başlamış olacak.

Mrt

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Tarafından Planlanan  Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi ile ilgili Konuşmak Üzere ve Öğrencilerimize Bilgi Vermek Amacıyla Okulumuza Gelen Aziziye İlçe Tarım Personeline ve İlçe Müdürümüze Teşekkür Ederiz. Proje için https://uzmaneller.tarimorman.gov.tr/ adresinden bilgi edine bilirsiniz.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. döneminin sona ermesiyle karne sevinci yaşayan sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize ve saygıdeğer velilerimize keyifli bir tatil diliyoruz.

Vaktimizi değerlendirirken Bakanlığın hediyesi olan kitapları okuyoruz.

#İyiTatillerÇocuklar

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Tem

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Millî Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü" kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundular.

Haz

Hayvan Yetişririciliği ve Sağlığı Alanı Ders Hocamız Olan Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahri BAYRAM'ı makamında Ziyaret Ederek Yıl İçinde İşlenen Derslerinde Uygulaması Yapılmış Oldu. Hocamıza Okul Olarak Emekleri için Teşekkür ederiz.