ERZURUM / AZİZİYE - Aziziye Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Milli duruşları ve Vatan Bayrak sevgisinin önemini "Eren" filminin izlenmesi yoluyla içselleştirme ve öğretmen idare ile birlikte  öğrencilerimizi bu atmosferde buluşturma programımızdan kareler

Şbt

Okul Müdürümüz ve öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Kaygusuz beye

Okulumuzun açılmasında büyük katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ock

ilköğretmen okulu öğrencilerinin genelde  kendi elleriyle cilt yaptıkları ve  bize kadar ulaşan kıymetli kitaplarımızın;

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafindan temizlenmiş ve düzenleme işlemi yapılmıştır.

Prof. Dr. Halis Gürbüz KOTANCILAR

Sınav öncesi tekrar dersini @atauni1957 Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz adına hediyeleri için teşekkür ederiz #laboratuvarhizmetleri

Ock

Sınav Haftası Öncesi Öğrencilerimize Motivasyon Olması İçin Hemde Tiyatroyu Anlamak ve Yorumlayabilmeleri İçin Okulumuzda Tiyatro ve Tiyatro Üzerine Söyleşi Etkinliği Düzenlendi.Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosundan Yakup ÇAĞLAYAN ve Ekibine Teşekkür ederiz.

Ara

Veli Toplantsına katılan velilerimize ve iş yoğunluğundan katılım sağlayamayan velilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Kas

Okulumuz bahçesinin ağaçları budama ve bahara hazırlığımıza yardımcı olan başta Erzurum  Büyük Şehir  Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN Beye ve Park Bahçeler Şube Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Kas

Tarımsal Üretime Hazırlık Dersi kapsamında yer alan konuların uygulama bölümleri, dersi bizzat veren öğretim üyeleri Prof.Dr. Erdoğan ÖZTÜRK ve Doç.Dr. Mehmet Kerim GÜLLAP tarafından  Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi seralarında ve laboratuvarlarında yapılmıştır.

Ekm

Okul Aile Birliği toplanyısı yapılarak başkan ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yeni yönetime başarılar dileriz.

Ekm

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube yönetim kurulu Sayın İsmail Bingöl Bey başkanlığında okulumuz ve şahsımı ziyaretlerinden dolayı kendilerine  teşekkür ederim. Geçmişten günümüze gelen tarihi kütüphanemizde kısa bir süre inceleme yaptılar.

Ekm

Aziziye Belediye Başkanı Sayın M.Cevdet ORHAN Bey okulumuzu ziyareti bizi memnun etmiştir.